Hoe lang duurt retour Bijenkorf?

Binnen 10 dagen nadat wij weten dat het artikel wordt geretourneerd of geïnformeerd zijn door je dat je de overeenkomst herroept, krijg je het aankoopbedrag terug. Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald.

Kan je Bijenkorf retourneren?

Jazeker, je kunt jouw aankoop binnen 100 dagen retourneren in één van onze winkels. Dit kan ook in een andere winkel dan waar de aankoop is gedaan. Neem de aankoopbon of het bijbehorende bankafschrift mee naar de desbetreffende afdeling.

Kan ik VVV bon inleveren bij Bijenkorf?

Met de VVV Cadeaukaart, FashionCheque, KADO+KAART, de Cadeaukaart, Baby Cadeaubon, YourGift card en Boekenbon kun je alleen in de winkel betalen. Soms kun je deze kaarten inwisselen voor een Bijenkorf Cadeaucard. In alle winkels kun je ook betalen met Alipay en WeChat Pay.

Hoeveel geld staat er op mijn Bijenkorf kaart?

Het saldo van jouw deBijenkorf Cadeaucard kan je gemakkelijk inzien op deBijenkorf.nl. Klik gerust hier om het saldo te bekijken. Vergeet niet om de Captcha (robot test) in te vullen. Het saldo van jouw Cadeaucard is onbeperkt geldig en hoeft niét in één keer te worden verzilverd.

Is Bijenkorf gratis retour?

Je kunt jouw online aankopen binnen 100 dagen kosteloos aan ons retourneren. Je mag jouw aankopen thuis passen zoals je dat ook in onze winkels zou doen. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd geretourneerd te worden.

Is Bijenkorf open Corona?

Welkom bij de Bijenkorf Onze winkels zijn open en we staan klaar om je op afspraak te verwelkomen. In verband met corona is een aantal van onze services helaas nog anders dan je gewend bent. Onze restaurants en cafés zijn gesloten.

Kan je een VVV bon inleveren bij Douglas?

In onze online shop is het helaas niet mogelijk om uw VVV-cadeaubon of FreeBees te verzilveren. Tevens is het niet mogelijk om uw bestelling telefonisch of per e-mail door te geven. Indien u uw FashionCheque wenst te verzilveren op douglas.nl dient u uw FashionCheque om te zetten.

Welke Bijenkorf verkoopt Louis Vuitton?

Louis Vuitton is exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. In de Bijenkorf Amsterdam vind je onder andere lederwaren, accessoires, zonnebrillen en geuren. Ook in de Bijenkorf Rotterdam kunnen alle Louis Vuitton liefhebbers hun hart ophalen in de boetiek op de begane grond.