Hoeveel verdient een 13 jarige met krantenwijk?

Gemiddeld verdien je als 13 jarige krantenbezorger €4 per uur. Dit is een stuk meer dan het minimum jeugdloon, omdat dit werk dus niet in verband staat met de leeftijd. Het is dus een erg leuk salaris voor als je wilt gaan beginnen met werken voor een paar uurtjes in de week.

Hoeveel geld verdien je met folders lopen?

Iemand die folders bezorgd kan zo’n 100 – 150 euro per maand bijverdienen met een paar uurtjes werk in de week. Dat is voor iemand die de leeftijd van 18 jaar nog niet gehaald heeft, helemaal niet zo gek. Je verdient zo’n 20 tot 25 euro per week met een paar uurtjes werk.

Hoe oud moet je zijn voor een folderwijk?

Je mag avondkranten en reclamedrukwerk bezorgen als je 15 jaar bent. Hiervoor gelden de normale werktijden en rusttijden voor 15-jarigen. Voor het bezorgen van ochtendkranten gelden bijzondere regels.

Wat kun je verdienen met een krantenwijk?

Salaris folders bezorgen Het salaris voor een folderwijk ligt per maand tussen €100 en €150. De bedragen per week liggen tussen €20 en €25. Het verschil met een krantenwijk is dat je folders maar een of een aantal keer per week loopt, waar je een krantenwijk soms dagelijks kan lopen.

Wat verdien je als 13 jarige met folders lopen?

Een bezorger wordt betaald per gelopen wijk maar we rekenen het even snel voor je om naar een uurloon. Dan zie je meteen waarom je beter folders kunt lopen dan in de supermarkt staan. Bij ons verdien je al snel €4 per uur. Als 13 jarige krijg je dus bijna het dubbele minimum jeugdloon betaald.

Wat is het minimumloon van een 13 jarige?

Er is geen minimumloon vastgelegd voor 13-jarigen. Het verschilt per baantje wat je verdient. Meestal het zal rond de €2,50 per uur liggen. Als je folders rondbrengt verdien je, afhankelijk van de hoeveelheid folders, soms wel €3 à €4 per uur.

Hoeveel geld verdien je met Spotta?

(als je 1 kleine wijk hebt, verdien je €±16 per maand waar je ongeveer 1,5 uur mee bezig bent per keer, €±40 met een grote wijk waar je ongeveer 3 uur mee bezig bent per keer.)

Hoeveel verdien je bij Santibri Axender?

Je wordt best oke betaald. Ik deed er per maand 20 uur over (inclusief vouwen van de folders) en kreeg 65 euro per maand.

Hoe oud moet je zijn voor ochtendkrant?

Voor een krantenwijk moet je minimaal 15 jaar oud zijn en mag je niet voor 06.00 uur in de ochtend kranten bezorgen.

Hoe oud moet je zijn om s morgens kranten te bezorgen?

Om een krantenwijk te mogen lopen moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Onder de 18 jaar mag je niet voor 6.00 uur ‘s ochtends bezorgen.

Welke krantenwijk verdient het best?

De afleverstaat

WETTELIJK UURLOON* LEEFTIJD UURLOON NDC MEDIA
€ 7,54 per uur 20 jaar € 9,70 per uur
€ 9,44 per uur 21 jaar € 9,70 per uur
€ 9,44 per uur 22 jaar € 9,70 per uur
* Bron: Rijksoverheid.nl, uitgaande van 40-urige werkweek

Wat verdien je met de ochtendkrant?

Het is per krant en per uitgever geregeld hoeveel geld je verdient. Per maand kun je voor een normale krantenwijk rekenen op een bedrag van minimaal €150. Dit is gebaseerd op één uur werk per dag (zondag uitgezonderd). Je verdient dan gemiddeld €6.25 per uur.