Kan man bruge rejsekort i FynBus?

Du kan bruge rejsekort i alle vores busser.

Kan man bruge rejsekort i bybusser?

Rejsekort er et chipkort, som du kan bruge til busser, letbane, tog, lokalbaner og metro i hele Danmark. Med rejsekort har hver rejse en pris. Og skal du have rabat, får du det helt automatisk.

Hvad koster det at køre med bus i Odense?

For borgere i Odense Kommune koster en 2-zoners rejse 10 kroner form voksne og 5 kroner form børn. Rabatten får du i tidsrummene 9-13, 17-24 og hele weekenden. Er du efterlønsmodtager eller førtidspensionist, kan du også få rabat.

Hvordan bruger man rejsekort i bus?

Med rejsekort skal du begynde alle rejser ved at checke ind på en check ind-kortlæser. Skifter du transportmiddel undervejs på rejsen, skal du huske at checke ind igen. Når din rejse slutter, skal du checke ud på en check ud-kortlæser. Når du checker ud, betaler du for rejsen.

Kan man tage tog med pendlerkort?

Med et DSB Pendlerkort kan du rejse frit med både tog, bus og metro, i dine valgte zoner, til en fast, lav pris. Med et DSB Pendlerkort i app’en skal du aldrig tænke på at tjekke ind. Du kan købe en pladsbillet til 10 kr., hvor dit kort gælder. Du kan tage to børn under 12 år gratis med.

Kan man køre i bus?

Busser og lokaltog kun køre med op til halvdelen af fuld kapacitet og kunderne fortsat blive opfordret til at følge myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, vise hensyn og ikke rejse i myldretiden hvis det er muligt.

Kan man bruge rejsekort i Jylland?

Siden juli har togpassagerer kunnet bruge rejsekort i DSBs og Arrivas tog over hele landet. Det betyder, at rejsekort dækker hele Sjælland, og tager man tog, kan man bruge rejsekort i hele landet (på nær på Odderbanen og Lemvigbanen).

Kan man bruge rejsekort på Kystbanen?

Siden august har det været muligt at bruge rejsekort i buslinjerne 3A og 250S samt på enkelte togstrækninger i Hovedstadsområdet. Fra 28. november åbner også Metro, hele S-togsnettet, Kystbanen og lokalbanerne i Nordsjælland for rejser med rejsekort.

Hvad koster det at køre med Fynbus?

Hver betalende voksen kan gratis medtage op til 2 børn under 12 år. Hvert betalende barn kan gratis medtage ét barn under 12 år. FynBus refunderer ikke billetter købt kontant i bussen….Kontantbillet.

Zoner Voksen Barn
1-2 24,- 12,-
3 34,- 17,-
4 44,- 22,-
5 52,- 26,-

Hvor meget koster det at kører med bus?

Pendlerkort (halv pris for børn 0-15 år) Det koster 80 kr. pr. 30 dage (halv pris for børn). For rejsekort med pendler kombi (med gyldighed i en eller flere af zonerne 1-4) betaler du 1,60 kr.

Kan jeg bruge mit rejsekort i Jylland?

Det betyder, at rejsekort dækker hele Sjælland, og tager man tog, kan man bruge rejsekort i hele landet (på nær på Odderbanen og Lemvigbanen). Fra 22. oktober kommer flere busser i Nordjylland altså også med, så man nu kan bruge rejsekort til næsten alle rejser i det nordjyske.

Hvor lang tid kan man køre på rejsekort?

Hvor lang tid kan jeg rejse, når jeg er checket ind? En rejse må højst vare 5 timer i et regionalt takstområde – for eksempel på Sjælland – og højst 12 timer, hvis den krydser Storebælt. Den maksimale rejsetid i de forskellige dele af landet kan ses på rejsekort.dk.