Kun je WhatsApp berichten opslaan op PC?

WhatsApp-gesprek exporteren op Android-toestel Doe dit door op de naam van de contactpersoon te tikken. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie puntjes. Tik op Meer > Chat exporteren. Tik onder ‘Chat verzenden via’ op E-mail of Gmail.

Hoe krijg je WhatsApp fotos op je pc?

Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Bijvoorbeeld, om WhatsApp foto’s over te zetten, klik op “Foto’s” > “Albums” > “WhatsApp Afbeeldingen”, selecteer de bestanden die je wilt overbrengen, en klik dan op “Export” om WhatsApp foto’s naar je PC te downloaden.

Wat gebeurt er als je een chat exporteert?

Nadat je de keuze hebt gemaakt, zie je dat WhatsApp je chat exporteert en er uiteindelijk een ZIP bestand van maakt. Deze kun je vervolgens opslaan waar je wilt of naar jezelf emailen als je dat handig vindt. In het ZIP bestand zit dan een txt bestand wat je op je computer kunt openen en voilá; daar staat je hele chat!

Hoe sla ik fotos op van WhatsApp?

Foto/video opslaan (Android-telefoon)

 1. Open WhatsApp.
 2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Data- en opslaggebruik.
 5. Tik onder ‘Media automatisch downloaden’ op uw keuze.
 6. Staan er geen vinkjes voor de opties ‘Afbeeldingen’ en ‘Video’s’?
 7. Tik op OK.

Hoe kan ik mijn WhatsApp berichten opslaan?

WhatsApp-chats exporteren

 1. Open het gesprek dat je wilt exporten in WhatsApp.
 2. Tik op de naam van de persoon in de balk bovenin beeld.
 3. Scroll in het scherm dat nu verschijnt naar beneden en kies Exporteer Chat.
 4. Je kunt nu kiezen of je media wel of niet bij wilt voegen.

Kun je WhatsApp berichten automatisch doorsturen?

Schakel Afwezigheidsbericht verzenden in. Onder Bericht, tik op het bericht om het te bewerken en tik dan op Bewaar. Tik op Tijden en kies uit: Altijd versturen: om altijd een automatisch bericht te versturen.

Waar slaat WhatsApp web foto’s op?

WhatsApp Web haalt de ontsleutelde berichten en foto’s op vanaf jouw smartphone. Dit is bij berichten gemakkelijk, omdat het enkel tekst is. Bij foto’s gaat dit wat lastiger. Deze worden tijdelijk via een https-verbinding en willekeurige link op de cloud van WhatsApp gezet.

Wat moet je doen als je geen fotos kan versturen via WhatsApp?

Als het niet lukt om foto’s, video’s of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Als je datum niet juist is, kun je geen verbinding maken met de WhatsApp-servers om je media te downloaden.

Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard op de server?

Als Berichten met vervaldatum is ingeschakeld, verdwijnt de media die in de chat is verzonden, maar blijft bewaard op de telefoon als Automatisch downloaden is ingeschakeld. Je kunt Automatisch downloaden uitschakelen in WhatsApp Instellingen > Opslag en data.

Kan je een heel WhatsApp gesprek doorsturen?

Zo exporteer je een WhatsApp-gesprek Swipe naar links op het gesprek dat je wil exporteren; Kies ‘Meer’ en vervolgens ‘Exporteer Chat’; Als je de foto’s die in het gesprek zijn gedeeld ook wil exporteren, kies je voor ‘Voeg media bij’.

Waarom slaat WhatsApp fotos niet op?

Automatisch opslaan aan/uitzetten Open WhatsApp op je mobiel. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan en kies Instellingen. Tik nu op Data- en opslaggebruik. Onder Media automatisch downloaden kun jij kiezen wanneer ontvangen media opgeslagen moeten worden.

Kan geen filmpjes downloaden van WhatsApp?

Wanneer je problemen hebt met het downloaden of updaten van WhatsApp vanuit de Google Play Store, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door: Foutmeldingen. ‘Er is onvoldoende ruimte op het apparaat’ ‘Deze app is niet compatibel met uw Android-apparaat’ ‘Het item is niet beschikbaar in uw land’

Hoe kan ik een foto of video opslaan op WhatsApp?

Video/foto uit WhatsApp opslaan. Wie een mooie foto of video ontvangt via WhatsApp, wil deze waarschijnlijk ook opslaan op de telefoon. Dat is gelukkig zo gedaan. Foto/video opslaan (iPhone) Open WhatsApp. Tik op het tabblad Chats. Tik op de naam van de contactpersoon of groep waarin de foto/video staat.

Hoe open Ik WhatsApp op je computer?

Ga naar “ web.whatsapp.com ” op je computer. Open WhatsApp op je telefoon. Klik op het menu-icoon en vervolgens op “WhatsApp Web” (iPhone-gebruikers gaan naar “Instellingen” en daarna naar “WhatsApp Web”). Scan de QR-code op de PC met je telefoon.

Hoe verbind je een WhatsApp bestand met de pc?

Open het op de computer en verbind je telefoon met de PC via een USB-kabel conectar seu celular ao PC. Eens verbonden, klik op “Beheer” in de software-interface en je zult naar de specifieke mappen gebracht worden waar je je telefoonbestanden kunt beheren. Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand.