Wat doen bij geblokkeerde plugin?

In Google Chrome

  1. Klik in de rechter bovenhoek op de drie stippen;
  2. Klik op “Instellingen”;
  3. Klik op “Privacy en beveiliging”;
  4. Klik op “Site-instellingen”;
  5. Klik op “Pop-ups en omleidingen”;
  6. Sta toe om Pop-ups te openen door de slider te verschuiven.

Wat is plug-in geblokkeerd?

Als Firefox een keuzevenster ‘Waarschuwing: plug-in reageert niet’ weergeeft, betekent dit dat een plug-in, zoals Flash, er langer over doet dan verwacht om te doen wat ervan werd gevraagd.

Hoe plugin toestemming geven?

Klik op het tabblad Beveiliging. Controleer of Javascript Toestaan en Plug-ins toestaan zijn geselecteerd. Klik op Plug-in instellingen.

Waar staat het Safari menu?

Je kunt de instellingen van Safari veranderen vanuit Safari. Zorg ervoor dat dit het actieve programma is zodat het “Safari” menu verschijnt in de linkerbovenhoek.. Klik op het menu ‘Safari’ en selecteer ‘Voorkeuren. ‘ Dit opent een nieuw venster met je Safari-voorkeuren, geopend op het tabblad ‘Algemeen’.

Wat betekent Plug In ontbreekt?

Soms zie je in Safari de term ‘Geblokkeerde plugin’ verschijnen. Dit wil zeggen dat voor deze website (of een gedeelte hiervan) automatisch de plugins worden geactiveerd zonder dat je op de desbetreffende banner dient te klikken.

Waar vind ik plugins?

Het is soms even zoeken waar dat kan:

  1. Bij Plugins – Geïnstalleerde plugins vind je een lijst van alle plugins. Soms staat onder de plugin de optie Instellingen.
  2. Soms “nestelen” plugins zich in het hoofdmenu van WordPress aan de linkerkant.
  3. Anders vind je plugins onder Instellingen aan de linkerkant.

Waar vind ik plug in?

Als je wilt kun je alle plug-ins bekijken die Google Chrome momenteel heeft door te gaan naar ‘chrome://plugins/’ in de adresbalk.

Waar vind ik de plugins?

Hoe vind ik Safari voorkeuren?

Gebruik in de app Safari op de Mac het voorkeurenpaneel ‘Algemeen’ om onder andere op te geven welke pagina moet worden weergegeven wanneer je een nieuw venster of tabblad opent en hoe downloads moeten worden verwerkt. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’ en klik je op ‘Algemeen’.

Wat is nieuw in Safari?

Safari-extensies in de App Store Dankzij de nieuwe ondersteuning voor de WebExtensions-API en migratietools kunnen ontwikkelaars nu ook extensies van andere browsers aan Safari toevoegen. En in tegenstelling tot andere browsers vraagt Safari altijd tot welke websites je een extensie toegang wilt geven.

Wat zijn Safari extensies?

Je kunt Safari-extensies installeren om de werking van je browser aan te passen. Met extensies kun je bijvoorbeeld knoppen voor sociale media en nieuws weergeven, materiaal op websites blokkeren en bepaalde functies van andere apps gebruiken.

Waar vind ik plugins in Chrome?