Hvad koster en rustbeskyttelse?

Især bilens størrelse vil have indflydelse på, hvor omkostningsfuld en undervognsbehandling vil være. Gennemsnitsprisen for en undervognsbehandling i 2020 befinder sig et sted mellem 4.000 og 6.000 kroner for første behandling, mens en genbehandling af bilen typisk vil kunne gøres til mellem 3.000 og 4.500 kroner.

Hvad koster en undervognsbehandling med Pava?

Find prisen på din bilmodel i vores prisgruppeoversigt

Komplet Pris excl. moms Komplet Pris incl. moms
Gruppe 2 2.520,00 3.150,00
Gruppe 3 2.680,00 3.350,00
Gruppe 4 2.960,00 3.700,00
Gruppe 5 3.240,00 4.050,00

Hvad koster en Dinitrol undervognsbehandling?

Bilen får en komplet 3-lags behandling, der inkluderer døre, klapper, hulrum og vanger. Lille bil: 3.999 kr. Mellemstor bil: 4.799 kr. Stor bil: 5.999 kr.

Hvor meget koster en undervognsbehandling?

Prisen på undervognsbehandling er mellem 2500 kr. og 5000 kr. Det er meget forskelligt, hvor meget en undervognsbehandling koster. Det kommer blandt andet an på, hvor stor konkurrencen blandt automekanikerne er i det område, hvor du bor, og hvor længe det er siden, at din bil sidst har fået en undervognsbehandling.

Hvad koster en pladesmed?

Pris på rustarbejde

Bilmærke Gns. pris Fra – til
Ford 1.449 kr. 267 kr. – 4.732 kr.
Hyundai 1

Hvilken rustbeskyttelse bruger FDM?

Fremover kan FDMs medlemmer vælge “FDM rustbeskyttelse”, når bilen har behov for rustbeskyttelse. Sammen med en række underleverandører har FDM skabt et produkt, der lever op til de kvalitetskrav, FDM anbefaler for rustbeskyttelse. Samtidig bliver den udførte rustbeskyttelse altid kontrolleret, før du får bilen retur.

Er det nødvendigt med undervognsbehandling?

Alle biler bør rustbeskyttelse fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima. FDM anbefaler, at du hvert andet år får en uvildig til at vurdere om din bil trænger til rustbehandling, før du sender den til undervognsbehandling.

Hvilken undervognsbehandling er den bedste?

Ifølge FDM: En undervognsbehandling af bilen dækker som udgangspunkt over, at der primært bliver behandlet på den synlige del af selve bilens undervogn, hvorimod rustbeskyttelse er langt mere dækkende og effektiv. Rustebeskyttelse af motorrum, døre og klapper samt hulrum og en afsluttende ekstra slidlag i bunden.

Hvor længe holder en Dinitrol behandling?

Dinitrol anbefaler, at du hvert andet år får kontrolleret om din bil trænger til rustbeskyttelse, før du sender den til undervognsbehandling. Du kan fx få et rusttjek hos dit lokale Dinitrol center.

Hvor ofte skal man have undervognsbehandling?

Hvor tit skal min bil undervognsbehandles? Som tommelfingerregel skal din bil behandles en gang om året. Det varierer dog alt efter bilens brug og stand. Nogle gange dækker din garanti rust, så husk altid at tjekke dette.

Hvad koster en forbro?

Forbro udskiftes pga. Cirkapris i alt: 8.000-12.000 kr. Pris afhængig af bilmærke ligger i priskategori 4.000-6.000 kroner for reservedel + 6-8 arbejdstimer til at udføre reparationen.

Hvad koster rustarbejde på bil?

Pris på rustarbejde

Bilmærke Gns. pris Fra – til
Ford 1.449 kr. 267 kr. – 4.732 kr.
Hyundai 1.223 kr. 267 kr. – 4.375 kr.
Kia 873 kr. 261 kr. – 2.852 kr.
Mazda 1

Hvad er den bedste rustbeskyttelse til din bil?

Vi sender herefter bilen ud til vores samarbejdspartnere, som undervognsbehandler og rustbeskytter bilen. Vi stiller høje krav til kvaliteten af rustbeskyttelsen hos vores samarbejdspartnere, der er specialiseret i rustbeskyttelse. På den måde er du sikker på, at du får den bedste rustbeskyttelse til din bil.

Hvordan undgår du rustbeskyttelse?

Undgå halve løsninger – rustbeskyttelse kan ikke gradbøjes og udføres delvist. Rusten vil altid finde en vej. Verdens eneste vandbaserede og samtidig stærkeste beskyttelse. Helt uden opløsningsmidler og sikrer optimalt miljø samt lugt- og drypfri.

Hvordan sikrer du undervognsbehandling og rustbeskyttelse?

Ved at undervognsbehandle og rustbeskytte din bil sikrer du, at din bil får et langt liv, men samtidig er det en fordel, hvis du ønsker at sælge din bil på et senere tidspunkt. Undervognsbehandling eller rustbeskyttelse? Er der forskel på undervognsbehandling og rustbeskyttelse?

Hvor længe har bilen fået en rustbeskyttelse?

Til bilen, der aldrig har fået en rustbeskyttelse, eller hvor det er længe siden, den har fået en. Bilen får en komplet 3-lags behandling, der inkluderer døre, klapper, hulrum og vanger. Priser for fuld behandling. Lille bil: 3.999 kr. Mellemstor bil: 4.799 kr. Stor bil: 5.999 kr.