Waar betaald parkeren in Utrecht?

Utrecht is de op een na duurste stad van Nederland. Betaald parkeren geldt voor zowel de binnenstad als de schilwijken rondom het centrum op maandag t/m zaterdag, in het centrum ook op koopzondagen. Er geldt geen beperking t.a.v. parkeerduur. Wel zijn de mogelijkheden in het centrum van Utrecht beperkt.

Wat kost parkeren in Utrecht?

Er zijn in Utrecht drie zones voor betaald parkeren: Zone A1: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 07.00 en 01.00 uur en op zondag tussen 12.00 -18.00 uur met een uurtarief van €5,35. Zone A2: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 23.00 uur met een uurtarief van €4,13.

Welke wijken gratis parkeren Utrecht?

Vanuit de richting Gooi en het Noorden (A27) – optie 2 Aan het einde, bij de Regentesselaan kunt u parkeren. Gratis. Dit is een zeer rustige en ruime woonwijk waar altijd parkeerruimte is. Via de Regentesselaan loopt u in een minuut naar station Utrecht Overvecht.

Wat kost parkeren in Almere Centrum?

Het voordeligst parkeer je in de parkeergarages en op de parkeerterreinen achter de slagboom….Tarieven parkeren op terreinen zonder slagboom.

Starttarief €0,27
Uurtarief €2,13
Maximaal dagtarief €10,10
Avondtarief (tussen 18.00 – 24.00 uur, bij belparkeren) €5,32

Waar kan ik gratis parkeren in Amersfoort?

Buiten het betaald-parkerengebied zijn op een aantal plaatsen in de stad blauwe zones. Hier kunt u met een parkeerschijf gratis parkeren voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld maximaal 2 uur. De blauwe zones vindt u bij: Leusderweg (tussen Frans Halslaan en Daltonstraat/Van Campenstraat)

Wat kost parkeren in Hoog Catharijne?

Parkeren bij Hoog Catharijne | v.a. € 15,- p/dag | Parkeren Centrum Utrecht.

Wat kost parkeren Jaarbeurs Utrecht?

Het parkeertarief is € 4,- per uur; Het dagtarief op P2 en P4 is € 16,-;

Wat kost parkeren in Almere?

Parkeergarages en Parkeerterreinen In het 1e uur betaalt u € 0,41 per 15 min. De eerste 10 minuten kosten 50 cent. het maximale dagtarief € 2,00 (ook in parkeergarages).

Waar gratis parkeren Almere?

Gratis parkeert u bij de NS-stations Muziekwijk, Oostvaders, ‘t Oor en Parkwijk. Op P+R Station Almere Buiten moet wel worden betaald.

Hoe duur is parkeren in Amersfoort?

In Amersfoort kun je er ook voor kiezen te parkeren voor €1,80-€2,40/uur in één van de parkeergarages (of parkeerterreinen), welke bijna alleen 24 uur per dag geopend zijn. Per etmaal kost het €15,-.