Wie staan er ingeschreven op mijn adres Tilburg?

U kunt het adresonderzoek online aanvragen. De gemeente gaat dan uitzoeken waar deze persoon is gebleven, en past de basisregistratie personen (BRP) aan. Het onderzoek kan tot 14 weken duren.

Wat doet de gemeente bij een adresonderzoek?

Tijdens een adresonderzoek controleren we of u nog steeds woont op het adres waar u ingeschreven staat. Daarvoor zoeken we contact met u. Als we u hebben bereikt, vragen we u om alsnog uw verhuizing door te geven. Of om informatie op te sturen waaruit blijkt dat uw inschrijving klopt.

Wat doet gemeente Tilburg?

Als gemeente Tilburg werken wij voor Tilburg en de dorpen Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel. We werken aan thema’s als veiligheid, duurzaamheid, werkgelegenheid en passende ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben.

Waarom krijg je een brief van de gemeente?

De brief is namelijk het resultaat van een adresonderzoek. De gemeente heeft dit onderzoek uitgevoerd omdat er twijfel is of uw adresgegevens kloppen.

Hoeveel mensen mogen er op een adres ingeschreven staan?

De richtlijn is 1 persoon per 10 m2. Behalve als deze personen samen een gezin vormen.

Wat gebeurt er als je je niet inschrijft bij de gemeente?

U kunt geen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aanvragen. U hebt geen recht op financiƫle ondersteuning van de overheid, zoals huurtoeslag, studiefinanciering of een uitkering. U kunt geen parkeervergunning krijgen. U mag niet stemmen.

Kan de gemeente je uitschrijven?

Kan die persoon uitgeschreven worden? Dat kan niet zomaar. Hiervoor moet u eerst een melding onjuiste inschrijving doen. Naar aanleiding van uw melding start de gemeente een adresonderzoek.

Waar valt Tilburg onder?

Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg.

Waar is Tilburg bekend om?

Tilburg staat bekend als textielstad. In Tilburg beleefde de textielindustrie eind 19de eeuw zijn hoogtijdagen. Niet voor niets is het Textielmuseum het bekendste museum van Tilburg. Naast het Textielmuseum staan ook museum De Pont en het Natuurmuseum Brabant hoog aangeschreven.

Hoe weet ik wie er op mijn adres staat ingeschreven Rotterdam?

Staat iemand op uw adres ingeschreven die er niet woont? Dan kunt u een adresonderzoek aanvragen bij de gemeente. Ook instanties die adresgegevens vanuit de gemeente gebruiken kunnen een adresonderzoek aanvragen. Vraag het adresonderzoek online aan of per post.