Hoe zet ik iTunes over op nieuwe pc?

Je iTunes-bibliotheek naar een andere computer verplaatsen

 1. Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Bibliotheek ordenen’ in iTunes op je pc.
 2. Selecteer ‘Bestanden verzamelen’. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de map ‘iTunes’ geplaatst.

Wat staat er in iTunes bibliotheek?

Apple maakte deze week bekend dat het iTunes overboord gooit. Het iconische muziek- en mediaprogramma op Mac wordt vervangen door drie aparte apps voor muziek, podcasts en film.

Hoe bestanden op iTunes zetten?

Mediabestanden vanaf een computer importeren in iTunes op de pc

 1. Kies ‘Bestand’ > ‘Bestand aan bibliotheek toevoegen’ of ‘Map aan bibliotheek toevoegen’ in iTunes op je pc.
 2. Zoek een bestand of map en klik op ‘Openen’. Als je een map toevoegt, worden alle bestanden in de map aan de bibliotheek toegevoegd.

Hoe iPhone loskoppelen van iCloud?

Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, tikt u op ‘Instellingen’ > ‘iCloud’ > ‘Log uit’. Tik opnieuw op ‘Log uit’. Tik vervolgens op ‘Verwijder van [apparaat]’ en voer het Apple ID-wachtwoord in.

Waar staat de Muziek van iTunes op mijn pc?

Ga naar de map ‘iTunes’ (standaard in de map ‘Muziek’ op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand ‘iTunes Library’ zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar.

Hoe zet je Muziek van iTunes op je USB stick?

Muziek selecteren en naar USB-stick kopiëren

 1. Steek een USB-stick in een vrije USB-poort in uw pc.
 2. Navigeer via het navigatievenster in Verkenner naar de map op uw pc waarin uw muziek staat opgeslagen.
 3. Selecteer vervolgens in het weergavevenster van Verkenner de muziek die u graag op USB-stick zou willen hebben.

Waar heb je iTunes voor nodig?

iTunes is een programma van Apple waar je bijvoorbeeld jouw films en muziek mee beheert en afspeelt. Ook maak je er back ups mee en synchroniseer je Apple apparaten met je Mac of Windows desktop en laptop.

Wat kun je doen met iTunes?

Met iTunes kun je het volgende doen: Je muziek- en videocollectie ordenen en afspelen. Onbeperkt nummers afspelen of downloaden met Apple Music (met een betaald abonnement) Zoeken naar muziek, films, tv-programma’s, audioboeken, gratis podcasts en nog veel meer in de iTunes Store.

Hoe zet ik bestanden over van iPhone naar laptop?

Bestanden van een iOS- of iPadOS-app kopiëren naar uw computer

 1. Selecteer in iTunes de app uit de lijst in het gedeelte ‘Bestandsdeling’.
 2. Sleep bestanden vanuit de lijst met documenten naar een map of venster op de computer om ze naar de computer te kopiëren.

Hoe mp3 bestanden op iPhone zetten?

Het enige wat je hoeft te doen, is een bestand vanaf je bureaublad of van een map naar iTunes te slepen. Selecteer een bestand, sleep dit bestand naar het venster van iTunes, en je muziekbestand wordt automatisch toegevoegd aan de iTunes bibliotheek.

Hoe verwijder ik een Apple ID op mijn iPhone?

Vroeger moest je altijd contact opnemen met het Apple zelf om je account te verwijderen, maar tegenwoordig kun je dit helemaal zelf regelen.

 1. Ga naar de Apple ID-inlogpagina en vul je gegevens in;
 2. Kies onderaan voor ‘Je account verwijderen’;
 3. Bevestig je keuze en geef eventueel een reden van verwijdering op;

Hoe apparaat verwijderen uit iCloud?

Open iCloud voor Windows. Klik op ‘Accountgegevens’ en vervolgens op ‘Apple ID beheren’. Klik op het apparaat om de gegevens ervan te bekijken klik vervolgens op ‘Verwijder van account’. Lees het getoonde bericht en klik opnieuw om te bevestigen dat u het apparaat wilt verwijderen.