Welke bussen rijden er in Tilburg?

Actuele vertrektijden

Tijd Richting Reisdetails
11:08 Bus 327 Richting Oosterhout Busstation Arriva Bus
11:09 Bus 141 Richting Best, Oirschotseweg Arriva Bus
Let op! Bestemming gewijzigd
11:09 Bus 143 Richting Hilvarenbeek Vrijthof Arriva Bus

Welke bus Terheijdenseweg Breda?

Routeaanwijzingen naar Bushalte Terheijdenseweg (Breda) met het openbaar vervoer

  • Bus: 117, 132, 327, 401.
  • Trein: IC, SPR.

Wat is vakantiedienstregeling Arriva?

In de vakanties en op feestdagen wordt een aangepaste dienstregeling gereden. Op een aantal buslijnen wordt er minder vaak gereden. Er zijn ook buslijnen die geheel of gedeeltelijk vervallen.

Hoe werkt de buurtbus Arriva?

De Buurtbus is een kleinere bus met zitplaatsen geschikt voor 8 personen die volgens een vaste dienstregeling een vaste route rijdt. De buurtbussen rijden door heel Brabant en ze rijden vaak doordeweeks. Een aantal Buurtbus-lijnen rijdt ook op zaterdag.

Welke bussen rijden er in Breda?

Het openbaar vervoer in Breda bestaat uit treinverbindingen van de Nederlandse Spoorwegen en stads- en streekbussen van Arriva.

Welke bussen rijden in Breda?

Actuele vertrektijden

Tijd Richting Reisdetails
20:33 +5 min. Bus 312 Richting Roosendaal via E’Leur Arriva Bus
20:35 is weg Bus 2 Richting Hoge Vucht via de Geeren Arriva Bus
20:35 Bus 6 Richting Meersel Dreef Arriva Bus
20:40 +4 min. Bus 4 Richting Haagse Beemden Arriva Bus

Wat is een servicebus Arriva?

De Servicebus is onder andere een openbaar vervoersformule van Arriva die vooral bedoeld is om ouderen en gehandicapten gemakkelijker met het openbaar vervoer te laten reizen.

Waar rijdt Arriva bus?

Arriva biedt openbaar vervoer in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Limburg, Overijssel en Zuid-Holland. Buiten Nederland is Arriva actief in nog 13 andere Europese landen.

Wat is een buurtbus Arriva?

De buurtbus is een kleine bus voor maximaal acht personen. Deze bus wordt gereden door vrijwillige chauffeurs.

Wat is een service bus Arriva?

De Servicebus is onder andere een openbaar vervoersformule van Arriva die vooral bedoeld is om ouderen en gehandicapten gemakkelijker met het openbaar vervoer te laten reizen. De dienstregeling wordt meestal uitgevoerd met speciale, kleine busjes met een lage vloer, waardoor instappen zeer gemakkelijk is.

Hoeveel stations heeft Breda?

Het openbaar vervoer in Breda bestaat uit treinverbindingen van de Nederlandse Spoorwegen en stads- en streekbussen van Arriva. Breda beschikt over twee stations, station Breda en station Breda-Prinsenbeek. Het station Breda ligt in het centrum.

Wat zijn streeklijnen bus?

Buurtbussen en streeklijnen “Alle busnummers die met een 5 beginnen zijn buurtbussen.” Dat zijn 8-persoonsbussen die door vrijwilligers worden gereden. Lijn 505 rijdt bijvoorbeeld tussen station Enschede en Hogeland. “Lijn 60 en 61 zijn streeklijnen.” De bus tussen Enschede en Oldenzaal bijvoorbeeld.