Waarom werkt Facebook niet meer?

Als alle apps werken, maar Facebook niet werkt, is het mogelijk deze opnieuw te installeren. Dit is vaak de oplossing wanneer bijvoorbeeld het beginscherm van de app wel tevoorschijn komt, maar de app daarna weer wordt afgesloten of als deze blijft laden. Dit wordt veroorzaakt door een gefaalde update.

Waarom ververst Facebook niet?

Het nieuwsoverzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina’s die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je nieuwsoverzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren.

Kan meldingen Facebook niet openen?

Ga naar Instellingen op je apparaat. Tik op Meldingen en vervolgens op Apps. Tik op Facebook en vervolgens op Meldingen. Schakel meldingen van Facebook in of uit.

Kan Facebook niet openen op pc?

Als Facebook niet goed wordt weergegeven in je browser, komt dit mogelijk door een cacheprobleem of een probleem met tijdelijke gegevens. Je kunt het ook vanuit een andere webbrowser proberen. Als je denkt dat je probleem wordt veroorzaakt door een probleem met Facebook, laat het ons dan weten.

Waarom kan ik mijn Facebook niet openen?

Controleer eerst of je de nieuwste versie hebt van Facebook voor Android. Je app bijwerken: Ga naar de Play Store of download de nieuwste versie rechtstreeks vanaf Facebook. Als er een nieuwere versie van de Facebook-app is en je die nog niet gebruikt, kun je deze versie hier downloaden.

Wat te doen als Facebook steeds stopt?

Laten we beginnen.

 1. 1. Facebook is uitgeschakeld.
 2. Controleer op updates.
 3. Wis RAM.
 4. Opnieuw opstarten / Opnieuw opstarten forceren.
 5. App-conflict.
 6. Gegevensgebruik beperkt.
 7. Forceer stop app.
 8. Controleer de batterijbesparingsmodus.

Waarom kan ik Facebook niet verwijderen?

Hoe verwijder ik de Facebook-app van mijn telefoon of tablet?

 1. Ga naar je telefooninstellingen en open applicatiebeheer.
 2. Tik op Facebook.
 3. Tik op Verwijderen.

Hoe kan ik een melding op Facebook verwijderen?

Facebook-berichten verwijderen op je Android-telefoon doe je zo:

 1. Open de Facebook-app op je Android-smartphone;
 2. Tik op het instellingenmenu rechtsboven in het scherm, herkenbaar aan de drie streepjes;
 3. Druk op ‘Je profiel bekijken’ en tik op de drie puntjes naast ‘Toevoegen aan verhaal’;

Waarom kan ik me niet aanmelden op Facebook?

Als je problemen hebt met aanmelden bij je Facebook-account, kun je het volgende proberen. Ga naar facebook.com/login/identity en volg de instructies. Gebruik een computer of mobiele telefoon die je eerder hebt gebruikt om je aan te melden bij je Facebook-account. Zoek het account dat je wilt herstellen.

Welke browser ondersteunt Facebook?

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt, raden we je aan om de recentste versie van een van de volgende browsers te gebruiken: Google Chrome. Mozilla Firefox. Safari.

Hoe kom ik weer op mijn Facebook?

Je kunt je Facebook-account op elk moment opnieuw activeren door je weer aan te melden bij Facebook of door je Facebook-account te gebruiken om je ergens anders aan te melden. Je moet hiervoor toegang hebben tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je gebruikt om je aan te melden.

Waarom is Messenger gestopt?

Wanneer je de Facebook Messenger-app op Android gebruikt, zie je mogelijk het bericht: “Helaas is Facebook Messenger gestopt” of krijg je een leeg scherm te zien. Dit kan een teken zijn dat de Android-versie waarop je apparaat loopt, niet is bijgewerkt om de bewerkingen van Facebook Messenger te ondersteunen.