Hvad er Berlingske for en avis?

Berlingske regnes traditionelt for at være en borgerlig (konservativ) avis, men er i dag partipolitisk uafhængig. Avisen fik sit nuværende navn (“Tidende” blev fjernet) i forbindelse med en større omlægning af avisen 26. januar 2011.

Hvad er Berlingske dk?

Berlingske er Danmarks førende frie, borgerlige medie, som udfordrer vedtagne sandheder og samler læserne om en større forståelse af tiden der er, tiden der var, og tiden der kommer. Berlingske skriver til og om borgerlige på styrkeområderne Nyheder, Opinion, Business og AOK.

Hvad tid leveres Berlingske?

36 kr. Satsen er beregnet ud fra værdien af printavisen….10I. Karensperiode.

Hverdage Kl. 8:00 – 16:00
Telefonisk kontakt kl. 8:00-13:00 +45 33 75 36 33
E-mail [email protected]
Selvbetjening weekendavisen.dk/mine-sider

Hvem ejer Berlingske Tidende?

Siden 30. juni 2014 har det belgiske De Persgroep været ejer af Berlingske Media. En stor del af aktierne i Berlingske Media var i en årrække ejet af A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg og Danske Bank.

Hvad er politikken for en avis?

Dagbladet Politiken er en dansk avis, der udgives af JP/Politikens Hus. Avisen driver også netavisen, www.politiken.dk, der har omkring 50 millioner sidevisninger om måneden fordelt på cirka 870.000 brugere.

Hvem er Berlingskes målgruppe?

Udover Jyllands-Posten læser Venstres og Dansk Folkepartis vælgere primært B.T. og Ekstra Bladet, mens Liberal Alliances og de Konservatives vælgere læser Berlingske og Børsen. Liberal Alliances vælgere er dem, der læser mest avis efterfulgt af Konservatives, Enheds- listens og Radikales vælgere.

Hvilket af følgende medier er en del af Berlingske Media?

Berlingske Media driver Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og en række andre medier.

Hvad betyder AoK?

Alt om København (AoK) var en elektronisk byguide, der udgav mad-, musik- og kunstanmeldelser og dækkede shopping og byliv i København. Sitet blev grundlagt 18.

Hvornår skal min avisen være leveret?

Avisen udkommer – med undtagelse af enkelte helligdage – alle årets dage. I budomdelte områder skal avisen på hverdage senest være leveret på leveringsadressen kl. 06.30 (i enkelte områder dog kl. 07.00 eller kl.

Kan ikke logge ind på Berlingske?

Besvarelse fra Berlingske Det vil jeg meget gerne løse. Fejlen du oplever, (401030) betyder helt specifikt at du forsøger at logge ind med en gammel adgangskode. Det er altså ikke den aktuelle adgangskode. Du skal derfor nulstille adgangskoden som du selv skriver.

Hvem ejer BT dk?

B.T.
Ejer(e) De Persgroep
Udgiver Berlingske Media
Redaktør Michael Dyrby
Format Tabloid

Hvem ejer dagbladet Børsen?

JP/Politikens Hus erhvervede en ejerandel fra Bonnier på 49,9% af Dagbladet Børsen for 400 millioner kroner i 2017.