Met wie ging Rafael van der Vaart vreemd?

AMSTERDAM – Nadat Sylvie Meis al toegaf vreemd te zijn gegaan met een piloot, lijkt het er volgens De Telegraaf op dat ook Rafael van der Vaart de lakens met een ander heeft gedeeld. De voetballer zou vreemd zijn gegaan met actrice Nikkie Plessen.

Waarom zijn Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar?

In Privé klapte ze uit de school over haar huwelijk. “Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte (ze leed aan borstkanker, red), alleen maar bezig geweest met overleven.”

Is Rafael van der Vaart getrouwd?

Sylvie Meism. 2005–2013
Rafael van der Vaart/Spouse

Met wie was Khalid Boulahrouz ruim 7 jaar getrouwd?

Khalid en Sabia Boulahrouz trouwden in 2006. Tijdens het EK 2008 beleefden ze een drama toen hun eerste kind dood werd geboren. Het Nederlands elftal droeg daarom tijdens het toernooi een rouwband. Het stel kreeg later nog een zoon en een dochter en scheidde officieel in 2012.

Heeft Rafael Sylvie geslagen?

In de Story van deze week vertelt ze: ‘Ik was er zelf bij. Sylvie begon op Rafael in te slaan. Rafael en Sylvie hadden knallende ruzie en hij besloot daarom aan de aanwezige gasten te vertellen dat zij gingen scheiden. Sylvie werd woedend.

Wat is het vermogen van Rafael van der Vaart?

Rafael van der Vaart (35): 18 miljoen euro.

Wie is de vriendin van Rafael van der Vaart?

Estavana Polman (2016–)
Rafael van der Vaart/Partner

Met wie is Estavana Polman getrouwd?

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al geruime tijd samen. Het stel heeft samen ook al een kindje, de inmiddels 1,5-jarige Jesslynn. Toch prijkt er nog geen ring om de vinger van de handbalster.

Hoe oud is Boulahrouz?

39 jaar (28 december 1981)
Khalid Boulahrouz/Age

Waar woont Boulahrouz?

Eerder kocht Khalid o.a. een tweekamerappartement aan de Nieuwezijds Voorbugwal in Amsterdam. Zelf woont hij met zijn vriendin Jasmin Verheijen in een luxe appartement aan het Beysterveld in Amsterdam Buitenveldert.

Met wie was Sylvie Meis getrouwd?

Niclas Castellogeh. 2020
Rafael van der Vaartgeh. 2005–2013
Sylvie Meis/Spouse

Wat is het vermogen van Sylvie Meis?

Volgens bronnen uit de kunstwereld zou deze man een vermogen hebben van € 51 miljoen (!) euro. Tel daar de succesvolle carrière van Sylvie bij op en het is wel duidelijk dat deze twee gebakken zitten. Sylvie is op het moment van publiceren 43 jaar geworden en dat willen wij uiteraard even vieren.


https://www.youtube.com/watch?v=QZoe4j9DQAU