Waarom is Andy van der Meijde gestopt?

Hij won er de landstitel, beker en Johan Cruijff Schaal en maakte vervolgens de overstap naar het buitenland. Bij Internazionale en Everton wist hij het mede door privéproblemen echter niet waar te maken. Van der Meijde stond kortstondig onder contract bij PSV, alvorens hij in 2011 zijn loopbaan beëindigde.

Waar speelde Andy van der Meijde?

September 30, 1979 (age 41 years)
Andy van der Meyde/Date of birth

Met wie is Andy van der Meijde getrouwd?

Melisa Schaufelim. 2014–2015
Andy van der Meyde/Spouse

Waar komt Andy van der Meyde vandaan?

Arnhem, Netherlands
Andy van der Meyde/Place of birth

Hoe oud is Andy van der Meij?

41 jaar (30 september 1979)
Andy van der Meyde/Age

Hoe oud is Andy van Melissa?

Andy van der Meijde (40) heeft vandaag alle reden om extra lief te doen tegen zijn grote liefde Melisa Schaufeli, want zijn vrouw viert vandaag namelijk haar veertigste verjaardag.

Waar woont Andy van der Meijde in Apeldoorn?

Zie foto’s. Andy van der Meijde en Melisa Schaufel wonen op dit moment in dit schitterende optrekje waar Melisa een doel mee had. Na de woning in Apeldoorn te hebben verkocht, viel het oog van Melisa op dit optrekje in het plaatsje Beemte Broekland in de omgeving van Apeldoorn.

Hebben Andy en Melisa kinderen?

Na de drukte van Amsterdam, Milaan en Liverpool woont Andy van der Meijde (41) alweer een tijdje in Apeldoorn, waar hij sinds kort samen met zijn vrouw Melisa, hun kinderen Lily Fay en Roxy en zijn stiefzoon Nino aan de rand van de stad zijn intrek heeft genomen in een kast van een huis.

Wie is de vader van Nino?

Melisa Schaufeli, de vrouw van Oud-Ajacied Andy van der Meyde, heeft een kind met de man die in 2002 twee Van Gogh-schilderijen stal. Dat zegt ze tegen Shownieuws. ‘Ja dat klopt. Hij is de vader van Nino.

Hoe oud is Nino van der Meijde?

Lingo is veruit favoriet. Nino van der Meijde hoeft er niet lang over na te denken, de 13-jarige Apeldoorner vindt spelletjes-programma’s op televisie het leukst om naar te kijken.

Hoeveel kinderen heeft Andy van der mijden?

Purple van der Meyde
Isabella van der MeydeDolce van der Meyde
Andy van der Meyde/Children

Waar is Andy van der Meijde geboren?

Arnhem, Nederland